Summa sidvisningar

måndag 14 mars 2011

Idag så har jag gjort något som inte har blivit gjort på länge. Jag har tvättat bilen! Det var behövligt skulle man kunna säga. Mellan tummen och pekfingret var det nog ett par kilo salt på lacken.. Men nu är den ren och fin igen.
Innan biltvättningen så var vi till barnens hus och beställde barnvagn. En Emmaljunga silver stitch.
Tyckte att den skulle passa både till en tjej och en kille, vi vet ju inte vad det blir.
så här ser den ut.

Det var dessutom 20% rabatt på valfritt köp på barnens hus så det passade ju kanon eftersom en vagn kostar en del. Blev ca 1600 i rabatt så det var ju toppen. Bland det första Fridas pappa Leif sa när vi berättade att vi skulle ha barn var : Jag ska köpa vagnen! haha. Så nu sparade vi in lite pengar åt den blivande morfarn :) Dom är så snälla Gittan och Leif!
Sen åkte vi för att titta på nya möbler till uterummet. Vi ville provsitta en sån där möbelgrupp i svart korg eller vad det nu är för material. En svart soffa, två svarta fotöljer med tillhörande beiga kuddar plus ett bord. Skulle passa perfekt i uterummet. Man vill ju kunna sitta där på sommaren och mysa med en öl eller ett glas vin. Tyvärr så var vi lite tidigt ute så utemöblerna hade inte kommit in till butiken än, så vi får vänta ett slag tills de kommer. Man vill ju provsitta och känna efter innan man bestämmer sig.
Nu ska jag fortsätta att kolla på Ullared. Man måste ju se om Ola-Conny vinner korvätartävlingen!
Over and out!

Inga kommentarer: