Summa sidvisningar

onsdag 16 mars 2011

Polackerna invarderar!
Nu har dom monterat ner nästan hela källvikslagret och eftersom det har blivit ledig golvyta så har dom baxat in två stycken husvagnar inomhus. Där bor dom.. Innan bodde dom på parkeringen utanför men dom lagar mat på medhavd kokplatta inne. Det är kulinariska rätter i form av polsk burkskinka, någon form av korv och en jäkla massa potatissallad.
Toaletten är skitig och handfatet som en gång i tiden var vitt är nu svart i olika nyanser.
Dom går omkring och röker hela dagarna så det luktar på hela lagret och till råga på allt så blockerar dom alla grejer med sina balkar och gavlar. Idag hade dom dragit ur min truck ur vägguttaget för att dom tydligen tyckte att den stod ivägen. Inte sätter dom den i ett annat väggutag inte.. neeeej inte då.. Dom ställde den mitt på golvet. Demonstrativt så flyttade jag på deras grejer och satte tillbaka den i vägguttaget. Dom måste väl fatta att man inte har den i vägguttaget för att det är kul utan för att den måste laddas!
Det lutar åt att dom snart är klara så då kanske det kan bli ordning på torpet igen. Nu ser det ut som någon form av flyktingförläggning.

Vi avslutar med ett passande skämt:
Vad är det för skillnad på en polska och en pizza?
På pizzan kan man välja bort svampen.

Over and out!



Inga kommentarer: