Summa sidvisningar

måndag 23 februari 2009

AC/DC Rockade fett i globen!

















I fredags så åkte vi ner till stockholm. Jag, Matte, Tobbe, Leino och Ronny.
Bilresan gick fint och väl nere i solna så fick vi åka runt och leta lite efter hotellet som vi skulle bo på. När vi väl hittade på hotellet så checkade vi in och sen var det bara att dricka öl för fulla muggar. Vi tog taxi in till globen och blev tyvärr lite sena så vi fick springa som gaseller upp för alla trapporna tills vi hittade på våra platser, men det gick utan smärre problem.
Konserten var grymt bra! Gubbarna håller i trots att dom är över 50 år och Angus rockade på som alltid. Phil satt med ciggen i mungipan bakom trumsetet och kedjerökte genom hela spelningen. Malcolm och Cliff hade sina trygga platser strax framför trummorna i vanlig ordning och Brian skrålade på med sin rossliga röst. Senhård hårdrock så bra som den kan bli!!!
Dom spelade många bra låtar och fansen i globen vrålade och sjöng så det stod härliga till. Det finns nog ingen annan man än Angus som är 50+ som kan få så många tusen andra män att vråla när han strippar tror jag hahaha. Men jäklar vilken känsla det är.
Allsången till "The Jack" och tillsammans med Angus när han vrålar "oi, oi, oi" i början av "TNT" den känslan går knappt att beskriva.
Nu ser jag fram emot Ullevi i sommar där över 53000 människor kommer att befinna sig. Trycket måste bli enormt där!
Efter konserten så gick vi runt på stan ett tag tills vi hittade en krog som heter "KGB" där dj´n bara spelade AC/DC låtar hela natten, så där stannade vi tills dom stängde och sen blev det kebabtallrik på ett hak efter sveavägen om jag inte minns fel.
En suveränt lyckad Stockholmsresa med goda vänner och mycket skratt och en suverän konsert! Så sammanfattar jag denna helg.
Tack för mig, Hej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det går framåt i Sthlm iaf, måste dock endå hitta heltidsjobb för denna situationen är ohållbar. så vill jag ha eget boende och inte bo här, påfrestande,
Lät som att konserten var underbar iaf :D skulle vara coolt å se dem.
Ha det bra : )