Summa sidvisningar

söndag 2 mars 2008

Kryssning 2008-02-28-29

Torsdagen kl 14:30 klev ett glatt gäng på bussen till vikingline terminalen.
Stannade i Heby i vanlig ordning och där käkade vi, sen vidare till Stockholm.
Båten gick strax efter kl 20 så det blev en timmes väntan på terminalen men det gick ganska så snabbt. Vi fick en skön soffa att vila i.
Väl på båten så var det fullt drag från första till sista minut.
Det dracks öl, jäger, drinkar med både det ena och det andra innehållet, smirnoff ice, gin.. ja you name it!
Blev en livad kväll med vilda diskusioner och många skratt.
Var en ryssjävel som tömde en pulversläckare strax utanför våran hytt så korridorerna fylldes med vit rök. Sved i ögonen och halsen så vi fick utrymma för ett tag så all rök försvann. IDIOT! Det var för övrigt mycket ryssar och annat folk som var allmänt stökiga och bråkiga på båten men det var inget förutom pulversläckaren som drabbade oss.
Fredagen började med buffé. Aningen dåligt utbud på mat men det som fanns var riktigt gott. Hittade en god skaldjurspasta och goda kycklingbitar bl.a. Dessertbordet är ju inte helt fel heller. Synd att man blir mätt så fort.
Sen gick vi grabbar och bastade och badade bubbelpool. Var riktigt skönt att sitta där och smälta maten i varma vattnet.
Sen blev det lite mer handling i taxfreen och så vidare till baren för öl.
Bussresan hem gick snabbt, kom hem en timme tidigare än beräknat för vi stannade inte på någon rast. Väl hemma i Borlänge igen så åkte alla hem utom jag och Matte som hade druckit öl på bussen hem. Vi drog ner på engelska och fortsatte kvällen ett par timmar till.
Vad kan vi då dra för slutsats av detta? Jo en kryssning i goda vänners lag kan bara sluta på ett vis. Superkul!!!






Inga kommentarer: