Summa sidvisningar

måndag 31 mars 2008

Måndag 2008-03-31


På lördagsförmiddagen så åkte vi som sagt till Västerås för att hälsa på Krenn. Stannade på systemet och handlade öl och på donken i hedemora och köpte kaffe. Letade oss fram till Krenns hus och baxade in alla våra saker.. 5 personer i en etta. Det gick förvånandsvärt bra faktiskt!

Tog bilen till ångkraftverket och kollade.. magnifik byggnad med mångårig historia. Tyvärr fick vi inte komma in men till nästa gång så ska vi fixa en guide som kan visa oss runt. Sen åkte vi ner till stan för att gå in på biblioteket och kolla på en utställning om verket.. tyvärr visade det sig att det var allsång med en jäkla massa pensionärer i lokalen där utställningen höll till så det blev inte att vi gick in dit och kollade.. typiskt!


Denna bild är tagen vid en staty utanför biblioteket.

Åkte tillbaka hem till Johann och där drack vi lite öl och sen gick vi till en pizzeria som låg i närheten och käkade.

Efter detta så drack vi lite mer öl och sen tog vi taxi ner till skrapan. Besökte "Skybar" som är sveriges högst belägna cocktailbar. 80 meter över marken. Jättefin utsikt var det. Satt där och drack en drink och matte lyckades tappa sin kamera i sitt ölglas så den blev förstörd.. eller den funkade senare men alla bilderna blev vita för det var imma på insidan av linsen. Typiskt!

Sen knallade vi vidare in till en whiskeypub som hette "Pitchers" där vi drack god öl och whiskey. När alla var nöjda och glada så traskade vi vidare till nästa whiskeypub.. denna gången blev det "Bishops arms" och den var mycket trevlig. Mycket folk så vi fick nästan sitta i lobbyn till hotellet som låg i samma byggnad.

När ölen var urdrucken så var alla lagomt på gång så då gick vi till kvällens huvudställe "Blue moon bar" eller BMB för oss som är vana =) Var en jättestor nattklubb. Bolanche, släng dig i väggen!! Jäklar vad kul vi hade det där.. stort dansgolv, massor av barer och mycket mycket mycket folk!! Alltid kul att gå ut i en stad man inte är van vid.

När det inte var så mycket kvar till stängning så gick vi ut för att hitta ett matställe.. Det fanns ingen pizzeria öppen?? och alla vi frågade tyckte vi var konstiga och sa att det bara fanns mc donalds och korv att äta.. Så vi gick till donken och åt en hamburgare och sen blev det nattbussen hem. Krenn hade inte tillräckligt med mynt så jag prutade med chauffören så han skulle få 14 kr och en tändare.. men jag fick behålla tändaren haha. Sen när vi kom hem så var det bara att blåsa upp luftmadrasser och göra sig klar för sängläge. Tobbe kokade på wienerkorv som vi åt också förresten.

Söndagen blev rätt lugn.. vi vaknade och käkade frukost. Sen gick vi ut och gick en promenad i det fina vädret. Soligt och fint. När vi kom tillbaka till Johann så stannade vi ute och käkade varsin glass i solen. Sen var det bara att packa ihop grejerna och fara hemåt. Helgen var mycket trevlig och Krenn ska ha stort tack för det fina arrangemanget! Det var inte sista gången grabbarna kommer ner och svinar.

Det blev förresten sedvanlig tacos lite senare på söndagen för er som trodde något annat.. traditioner är till för att följas!

Nu är det färdigberättat... för er som vill se några fler bilder så är ni välkommna att besöka min bilddagbok.. heter samma sak där som här så då kan ni leta själva. Orkar inte lägga upp någon länk.

Nu är det snart sängdags.

Over and out!


1 kommentar:

Sara sa...

hä låter gött